Museum Regiunal Surselva

MUSEUM REGIUNAL SURSELVA

RM Seite drucken (öffnet Druckerfenster) RM Seite schliessen (schliesst Druckansicht)

Uras d'avertura

Il Museum ei aviarts mardis entochen dumengia mintgamai allas 14.00 - 17.00.

Gliendisdis serrau.

PROXIMAS OCCURRENZAS:

-(neues Fenster öffnet Foto in Originalgrösse)

Exposiziun speciala "13 x Ilanz/Glion. Cumin e cuminonza"
1 da zercladur 2024 – 31 da mars 2025

Vernissascha per ils hosps envidai ils 31 da matg 2024, allas 19.00

Fotografias Lucia Degonda ı Jaromir Kreiliger

L'autonomia communala ha ina gronda impurtonza el Grischun. En vesta al svilup communal historic en il cantun ed en Surselva s’occupescha l' exposiziun speciala el Museum Regiunal Surselva cun la vischnaunca da Ilanz/Glion, ch'exista dapi gl’onn 2014, sedamonda davart la fuorma dalla convivenza ella politica ed ella societad dad oz.

En numerus purtrets e biaras intervestas vegnan persunas or dalla vischnaunca a plaid e las visitadras ed ils visitaders pon exprimer sezs lur opiniun davart temas sco la participaziun politica, la formaziun d' opiniuns, la convivenza ed igl engaschament.

Curatur hospitont Bruno Meier, scenograf Remo Arpagaus

Nus essan in Museum da TiM

Veis Vus gust da visitar il museum cun accumpignament? Mirei ensemen cun in guid da TiM l'exposiziun, inventei ina historia e publichei quella sin "Musée imaginaire Suisse", www.mi-s.ch.

«TiM» ei adattau per tuts, da tutta vegliadetgna. Ina viseta da «TiM» ei gratuita

Inspiraziuns ed informaziuns anfleis Vus sin TiM – Tandem im Museum - Mit TiM ins Museum.